Rămâi în vibe-ul ERI.
Swipe right în universul nostru pe rețelele sociale.

Cum navigăm prin labirintul emoțiilor adolescenților?🔎 Cum îi îndrumăm și îi sprijinim să își aleagă calea în viață?🗣 La aceste întrebări – și multe altele – veți afla răspunsurile astăzi, 𝟏𝟔 𝐦𝐚𝐢, 𝐥𝐚 𝐚𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭 𝐝𝐞 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐒𝐭𝐚̆𝐧𝐜𝐮𝐥𝐞𝐚𝐧𝐮, 𝐥𝐚 @eri.sibiu, în cadrul Zilelor Educației ERI.📣

🖐 @dianastanculeanu, specialist în domeniul educației parentale și psihologia copilului, psihoterapeut și expert național în sănătate mintală, vine la ERI pentru a ne împărtăși sfaturi și instrumente practice despre cum putem susține creșterea armonioasă a copiilor noștri și cum îi putem ghida pe calea împlinirii personale și evoluției școlare.🙏

🔔 Haideți să explorăm împreună 𝐞𝐭𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐨𝐠𝐧𝐢𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐬̦𝐢 𝐞𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢, 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝟏𝟐 𝐬̦𝐢 𝟏𝟖 𝐚𝐧𝐢. 
Atelierul va avea loc în Sala Festivă de pe Dealului nr. 6, între orele 17:00 - 19:00. Încă vă mai puteți înscrie pe link-ul din bio sau QR code. Pe curând! 

#ERIevents #ScoalaParintilorERI #InteligentaEmotionala #LiceulERI
🚨Ultimele ore pentru înscriere! 🚨 Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, când este ultima zi în care te poți înscrie la Liceul Româno-Finlandez ERI - singurul liceu privat de inspirație finlandeză din Sibiu!⌛

✨ Alătură-te unei comunități de elevi pregătiți să fie lideri responsabili, creativi și curioși, cu o perspectivă globală și o mentalitate orientată către învățarea pe tot parcursul vieții. 

🌐 Alege viitorul care ți se potrivește! Intră acum pe site-ul liceului (link în bio) pentru ultimele detalii și înscrie-te!

#educatiefinlandeza #invatareaplicata #practicewhatyouteach #sibiu #inscrieriliceu
Hristos a înviat! 🌟
Aceste zile să fie sursa de inspirație care să vă amintească de puterea transformării și a înnoirii. 🕊
Învierea Domnului să vă aducă fERIcire, armonie și binecuvântare! 🌿

#pastefericit #ziledesarbatoare #eriteam
📖 One book a day, 
Keeps the heart and mind on their right way! 💙

Astăzi, #23aprilie, de ziua mondială a cărții și a dreptului de autor, sărbătorim lumile născute dintre pagini, cuvinte și idei! 📚🥳

Care este cartea ta preferată? Așteptăm răspunsul tău în comentarii pentru a îmbogăți biblioteca liceului ERI! 😊

#eri #liceuleri #educatiefinlandeza #FinnishEducation #invatareaplicata #sibiu #practicewhatyouteach #ziuacartii #worldbookday
Noi chiar credem că așa decurg convesațiile între adolescenți! 😛 Știm, mai avem de învățat! 👩‍🏫

Tu vei fi educatorul nostru în aceeași măsură în care noi îți vom fi profesori, mentori, echipa de bază pentru viitorul tău! 📖 Aceasta e promisiunea educației finlandeze! 

8️⃣ mai e ultima zi în care te poți înscrie la primul liceu de inspirație finlandeză din Sibiu! Intră pe site-ul nostru (link in bio) și află avantajele unei educații scandinave!

#liceuleri #sibiu #comingsoon #educatiefinlandeza #besteducation #inscrieriliceu #highschoolprep
𝗪𝗮𝗻𝘁𝗲𝗱 𝗕𝘂𝗿𝘀𝗶𝗘𝗥𝗜! 🕵️

‼️ Oferim 2️⃣ burse pentru liceu care acoperă 100% taxa de școlarizare și resursele necesare. Bursele se acordă pentru întregul ciclu de învățământ. 

👀 Cine poate aplica? 🫵 Tu, elevul de clasa a 8-a și viitorul absolvent al ciclului gimnazial. ✅ Dacă ești din Sibiu, ✅ ai poftă dovedită de carte și ✅ rezultate deosebite în activitatea școlară și extracurriculară de până acum, 🖱️ intră pe linkul din bio și află cum poți beneficia de cea mai bună educație finlandeză sponsorizată în totalitate de Fundația Didactica!

#burseERI #bursedestudiu #scholarship #sibiu #liceuprivat #highschool
💬 "Atitudinea e o alegere. Fericirea este o alegere. Optimismul e o alegere. Bunătatea este o alegere. Dăruirea este o alegere. Respectul este o alegere." 😉 Orice alegere vei face, educația primită va sta la baza ei. Alege viitorul care te definește!

🧑‍🏫 Înscrierile pentru anul școlar 2024-2025 au început! Termen limită: 8 mai! Intră pe linkul din comentarii și descarcă broșura pentru a vedea oferta primului liceu de educație finlandeză din Sibiu! 

#eri #liceuleri #educatiefinlandeza #FinnishEducation #invatareaplicata #sibiu #practicewhatyouteach
💬„Dacă ai vreodată o a doua șansă în viață pentru ceva, trebuie să mergi până la capăt.” 😎 Lance Armstrong se referea, desigur, la a doua sesiune de înscrieri la liceul #ERI, prima instituție de învățământ de inspirație finlandeză din Sibiu!

Mergem împreună până la capăt? ☺️

𝟭-𝟭𝟲 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁: Înscrie-te în runda II a admiterii ERI!* 
𝟭𝟵 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁: Hai la testul de mate & română!
𝟮𝟭 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁: Test scris și interviu în limba engleză!
𝟮𝟮-𝟮𝟲 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁: Ne vom anunța viitorii elevi!
𝟮𝟲-𝟯𝟭 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁: Felicitări! Ești elev la cel mai nou liceu privat din Sibiu! 

*În limita locurilor rămase disponibile după sesiunea I!

Mai multe detalii în linkul din bio!

#admitereliceu #sibiu #educatiefinlandeza #diferit #liceueri #highschool #liceuprivat #finnisheducation

Grădinița ERI Sibiu

str. Haralamb Georgescu, nr.6A,
Cisnădie, SB

+40 738 963 393
eri@eri.school

Școala ERI Sibiu

str. Dealului 6,
Sibiu, SB

+40 731 618 533
inscrieri@eri.school
recrutare@eri.school

Liceul ERI Sibiu

str. Dealului 6,
Sibiu, SB

+40 731 618 533
inscrieri@liceuleri.ro

Școala ERI Brașov

Bulevardul Saturn 45,
Brașov, BV

+40 725 825 818
brasov@eri.school
inscrieri_brasov@eri.school